Produse si servicii

Aici se regasesc toate articolele preluate in aplicatia de contabilitate prin sincronizare sau care au fost adaugate direct.

Poti defini si edita articolele dupa denumire, cod produs, tip contabil si cod NC-8. Acesta din urma se refera la codul NC pentru achizitii si livrari de produse si servicii in tara cu taxare inversa si sunt cele care trebuiesc declarate in D394.

Tot aici poti adauga noi produse si servicii si poti crea noi tipuri contabile.

Ai posibilitatea de modificare in masa a tipului contabil sau codului NC cu ajutorul butonului Alege actiunea, dupa o filtrare prealabila a unor produse sau servicii.

Pentru a modifica un tip contabil, de exemplu, acceseaza in acest raport, cu ajutorul filtarii puteti cauta dupa tipul contabil alocat sau dupa denumirea unui articol.

Pentru modificare, dupa aplicarea selectiei, apasati pe Alege actiunea - Stabileste Tipul produsului, iar in campul Tip vei selecta tipul contabil corespunzator.

Daca doresti suprascrierea pe noul tip contabil modificat, este necesar sa reiei sincronizarea pentru perioada respectiva cu optiunea Reimporta toate documentele. Aceasta optiune o vei regasi daca vei merge in Meniul Sincronizare/ Sincronizare tranzactii, selectezi perioada, iar la urmatorul pas vei alege cea de a doua optiune anterior precizata.