Parteneri

In aceasta sectiune gasesti partenerii adaugati in aplicatie prin import initial sau prin adaugare ulterioara prin intermediul butonului Adauga partener, din paginile de inregistrare a vanzarilor sau achizitiilor.

Raportul, in forma implicita, se afiseaza cu 7 coloane, dar se poate alege oricare alta configurare, prin adaugarea sau eliminarea anumitor informatii disponibile. Schimbarile se fac de la optiunea Coloane.

Coloana Erori semnaleaza un posibil CIF gresit, denumirea incorecta sau incompleta a unui judet sau tari (de exemplu Ro in loc de Romania).

Filtrare rezultate permite selectarea partenerilor dupa oricare din coloanele cuprinse in tabel. Chiar daca informatia privind codul analitic al partenerilor nu este vizibila in raport, filtrarea se poate realiza inclusiv dupa acest criteriu.

Daca doresti modificarea in masa a anumitor informatii legate parteneri, utilizeaza butonul Alege actiunea. Aici poti actualiza, pe de o parte, informatii legate de tara, judet, localitate sau statutul TVA al celor pe care ii selectezi.

Pentru actualizari in masa, urmeaza pasii:

  1. filtrezi partenerii pe care vrei sa-i actualizezi in functie de parametrul dorit
  2. alegi actiunea
  3. selectezi parametrul pe care vrei sa-l modifici prin bifarea casutei din dreptul acestuia și selectezi optiunile pe care doresti sa le actualizezi (in cazul modificarii statutului TVA trebuie sa stabilesti si data de la care se modifica acesta)
  4. actualizezi

EXEMPLU

Ai înregistrat greșit județul Sibiu, în loc de Argeș. 

Filtrezi în nomenclator după județul Sibiu, selectezi Actualizare tara, judet, localitate, bifezi, în fereastra care apare Judet și selectezi Argeș din lista derulanta. Dupa selectarea butonului de Actualizare se va indica si numărul partenerilor la care se va aplica modificarea.

Fiind modificari importante, inainte de a finaliza operatiunea va aparea o fereastra de confirmare: