Lista tranzactii pe centre de cost

Aici se regasesc toate notele contabile grupate pe centre de cost.

Notele contabile care nu au fost emise pe un centru de cost vor aparea in acest raport la final, sub categoria Nerepartizate.

In cadrul fiecarui centru de cost care are definite si subcentre de cost, pot aparea note contabile nerepartizate daca la emitere nu a fost selectat un subcentru.

In raportul Lista tranzactii pe centre de cost, ai posibilitatea de a selecta simultan toate tranzactiile din raport (sau pe cele care sunt afisate in urma aplicarii unor filtre), prin aplicarea bifei aflate in stanga calului de tabel. De asemenea, se pot bifa sau debifa individual tranzactiile afisate.

In momentul in care este selectat cel putin unul dintre documentele din raport, butonul Alege actiunea se activeaza.

De aici, ai posibilitatea de a modifica centrul de cost al tuturor tranzactiilor selectate, printr-o singura actiune.

Actualizarea presupune selectarea centrului de cost pe care vrei sa fie inregistrate sau mutate tranzactiile selectate. Modificarea centrului de cost prin actiunea in masa este posibila si pe tranzactii de pe luni inchise.

ATENTIE!

Operatiunea este ireversibila si trebuie confirmata pentru a fi finalizata.

Raportul se poate genera doar in format XLS. Fisierul va contine doua foi separate (sheet) cu date structurate pe centre de cost, unul cu totaluri pe centru/subcentru de cost si unul fara totaluri.

In Raport Z, fiecare vanzare poate fi repartizata pe unul dintre centrele sau subcentrele de cost din nomenclator.

Ai posibilitatea de a inregistra pe centrele de cost sumele provenite din incasarile nefacturate.