Contabilitatea cu SmartBill

SmartBill a dezvoltat un proiect complex dedicat contabilitatii care se adreseaza:

  • firmelor de contabilitate care au la dispozitie un pachet ce contine SmartBill Conta si ManagerConta
  • antreprenorilor care tin contabilitatea in interiorul firmei si care pot utiliza SmartBill Conta

SmartBill Conta este aplicatia in care se organizeaza intregul proces al contabilitatii, de la emiterea notelor contabile pentru toate tipurile de operatiuni, la generarea declaratiilor si a rapoartelor contabile, pana la administrarea activelor si salariatilor.

ManagerConta permite, dincolo de administrarea portofoliului de firme pentru care faci contabilitatea, numeroase operatiuni printre care semnarea si depunerea declaratiilor si accesul la SPV. Mai multe informatii, aici.

ATENTIE!

Instalarea ManagerConta presupune si instalarea SmartBill Conta.

Instalarea SmartBill Conta (dedicat strict celor care au o afacere si doresc sa isi tina si contabilitatea), se poate face de la https://www.smartbill.ro/produse/conta, din zona dedicata antreprenorilor.

Pentru firmele de contabilitate, instalarea se poate face din doua locuri:

ATENTIE!

Indiferent de unde faci instalarea, ManagerConta va contine aceleasi optiuni si functionalitati, iar crearea contului este identica. Diferenta constat in faptul ca, la instalarea de pe pagina ManagerConta ai la dispozitie datele unor firme fictive cu care poti testa modul de lucru si beneficiezi de un ghidaj pentru depunerea declaratiilor. Mai multe informatii aici.