Lista de documente: Vanzari

Raportul Vanzari este extras doar pe baza documentelor inregistrate in Vanzari si achizitii. Astfel, in aceste liste gasesti rapid vanzarile pe care le-ai inregistrat in aplicatie intr-o anumita perioada de timp.

Ai la dispozitie 15 tipuri de informatie de vizualizat in raport.

Printre acestea se afla si optiunea Rest de incasat pentru fiecare factura in parte, astfel incat poti verifica soldul final pe fiecare document in parte. Poti obtine rapid si o lista a facturilor neincasate.

In partea de sus a raportului este o banda cu filtre rapide. La click pe oricare din optiuni, vor fi afisate documente care corespund respectivei filtrari. 

Mai mult decat atat, cu ajutorul functiei de Filtrare, poti vizualiza soldul unui client de incasat compus din documente sau obtine un raport cu documentele cu sold 0 sau diferit de 0, inregistrate intr-o anumita moneda sau in functie de starea documentului: finalizat sau ciorna.

Din coloana de Actiuni, fiecare document poate fi vizualizat, modificat incasat sau sters.

BINE DE STIUT!

Din acest raport sunt disponibile doua actiuni in masa:

Pe langa Registrul jurnal, doar in acest raport se pot vizualiza facturile pastrate in ciorna in aplicatie in urma efectuarii sincronizarii. Le poti filtra din Stare document.

De asemenea, poti inregistra o Vanzare noua prin apasarea butonului dedicat. Dupa alegerea tipul operatiunii: interna sau externa, butonul te va transfera direct in pagina de inregistrare a operatiunii din sectiunea Vanzari si achizitii.

Acest raport se poate exporta in format Excel unde poti prelucra informatia dupa propriile nevoi.